Biografie

Als een gecertificeerde carrière coach, werk ik met mensen die naar me toe komen op eigen initiatief en specialisten en managers die door hun werkgever naar mij verwezen zijn. Meestal mid-career professionals maar sinds kort ook graduates of starters die zich willen oriënteren.

Ik coach in het Engels en Nederlands en heb ervaring in het coachen van verschillende nationaliteiten. Onder meer omdat ik van 2005 tot 2011 in Boekarest, Roemenië, woonde en daar het management en specialisten van internationale bedrijven coachte op persoonlijke effectiviteit en andere werk gerelateerde vragen. Bedrijven als PwC (PriceWaterhouseCoopers Romania), Petrom, World Vision en RBS.

In 2003 voltooide ik de 2 jarige post-academische opleiding ZKM en startte ik met mijn coaching & loopbaan begeleiding praktijk in Amsterdam. Gedurende die tijd begon mijn samenwerking met Verspui Executive Search.

Voor 2003 werkte ik 11 jaar als headhunter. Ik begon bij AT Kearney en in mijn laatste functie was ik Consultant bij Deman & Partners waar ik oa. kandidaten zocht & selecteerde in een aantal Europese landen voor HQ functies in Nederland.

In 1991 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, in Culturele Antropologie.

Ik werk conform het ZKM Vereniging-Kwaliteitssyteem, volgens de Ethische Code van de ZKM vereniging en de beroepscode van het NIP.

Ontwerp zonder titel - 2020-10-01T151621.489

Kennismaken?