Christiane van den Berg
Gecertificeerd Vertrouwenspersoon & Career Counselor met een passie voor wederzijds begrip, groei & welbevinden. Cliënten omschrijven mij als helder, respectvol, doortastend en betrouwbaar.

Als een gecertificeerde carrière coach, werk ik met mensen die naar me toe komen op eigen initiatief en specialisten en managers die door hun werkgever naar mij verwezen zijn. Meestal mid-career professionals met uiteenlopende nationaliteiten. Als coach werk ik conform het ZKM Vereniging-Kwaliteitssyteem, volgens de Ethische Code van de ZKM vereniging en de beroepscode van het NIP.

Sinds voorjaar 2021 werk ik tevens als externe Vertrouwenspersoon voor verschillende bedrijven. Als gecertificeerd Vertrouwenspersoon werk ik volgens de richtlijnen van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV).

In  2005 verhuisde ik naar Boekarest vanwege een internationale overplaatsing van mijn partner. Tot 2011 coachte ik daar management en specialisten van internationale bedrijven op persoonlijke effectiviteit en andere werk gerelateerde vragen. Bedrijven als PwC (PriceWaterhouseCoopers Romania), Petrom, World Vision en RBS.

In 2003 voltooide ik de 2 jarige post-academische opleiding ZKM en startte ik met mijn coaching & loopbaan begeleiding praktijk in Amsterdam. Gedurende die tijd begon een samenwerking met Verspui Executive Search.

Voor 2003 werkte ik 11 jaar als headhunter bij AT Kearney en later bij Deman & Partners waar ik oa. Europese kandidaten selecteerde voor HQ functies in Nederland.

Ik heb een masterdiploma Culturele Antropologie (Universiteit van Amsterdam) De mens en haar gedrag – individueel, binnen de persoonlijke context of in organisaties en groepsculturen blijven mij nog altijd fascineren.

Ontwerp zonder titel - 2020-10-01T151621.489