Coaching

Wat kunt u verwachten

Als u een coaching traject begint...

De aanpak

Coaching op basis van...

Coaching Trajecten

Alle coaching sessies zijn op individuele basis en strikt vertrouwelijk. 

Carriere 

Deze trajecten zijn bedoeld voor mensen die zich op professioneel vlak verder willen ontwikkelen en het gevoel hebben dat het in hun werk beter kan of dat ze ‘vast te zitten’.

Je vraagt je bijvoorbeeld af:

Voor anderen is loopbaan coaching eerder gericht op het vinden van richting & het verhelderen van carriere doelen. 

Om tot de gewenste veranderingen te komen, bestaat een loopbaan traject meestal uit 6 sessies van 2 en 1,5 uur verspreid over 3 maanden. Daarnaast zal je tijd besteden aan individuele opdrachten. Je coaching context, vraag en doelstellingen worden voor aanvang vastgelegd.

De coaching vraag & doelstellingen zijn leidend in het veranderingsproces en de resultaten zullen geevalueerd worden in het licht van deze doelstellingen. 

Life coaching 

Coaching voor persoonlijke vragen & issues. Tijdens een moeilijke periode of een stressvolle persoonlijke gebeurtenis kunnen deze coaching trajecten je steunen. Het is het begin van een persoonlijk reflectieproces - geheel vrij van externe verwachtingen - waarbij je eigenheid centraal staat. 

Young adults

Een coaching programma voor jong volwassenen. Een gelegenheid om stil te staan bij wie je bent, wat je belangrijk vindt en wat je wilt bereiken. Voor jonge mensen die richting en helderheid zoeken.

Copyright © 2012-2019 by InsightHR. All rights reserved.